Bbluv 5-in-1 Ear & Infrared Digital Thermometer - Halsa

Bbluv 5-in-1 Ear & Infrared Digital Thermometer

0 reviews
sold in last hours
Vendor: Bbluv
Availability: In Stock
Regular price
7,990.00 Lek
Regular price
7,990.00 Lek
Sale price
7,990.00 Lek
Hurry, only 10 item(s) left in stock!
Ask An Expert

Transporti FALAS

Transporti Falas ne Tirane e merrni per 24 ore ne shtepi.

Porositë e të shtunës pas orës 12 vijnë të henën pas oreë 10 të mengjesit.

Ne rrethe për porosi mbi 3000 lek transporti FALAS

Politika Kthimit

Learn More.

10 customers are viewing this product

Returns Policy

You may return most new, unopened items within 30 days of delivery for a full refund. We'll also pay the return shipping costs if the return is a result of our error (you received an incorrect or defective item, etc.).
You should expect to receive your refund within four weeks of giving your package to the return shipper, however, in many cases you will receive a refund more quickly. This time period includes the transit time for us to receive your return from the shipper (5 to 10 business days), the time it takes us to process your return once we receive it (3 to 5 business days), and the time it takes your bank to process our refund request (5 to 10 business days).
if you need to return an item, simply login to your account, view the order using the "Complete Orders" link under the My Account menu and click the Return Item(s) button. We'll notify you via e-mail of your refund once we've received and processed the returned item.

Shipping

We can ship to virtually any address in the world. Note that there are restrictions on some products, and some products cannot be shipped to international destinations.
When you place an order, we will estimate shipping and delivery dates for you based on the availability of your items and the shipping options you choose. Depending on the shipping provider you choose, shipping date estimates may appear on the shipping quotes page.
Please also note that the shipping rates for many items we sell are weight-based. The weight of any such item can be found on its detail page. To reflect the policies of the shipping companies we use, all weights will be rounded up to the next full pound.

Bbluv 5-in-1 Ear & Infrared Digital Thermometer nga Bbluv

Balli, veshi, sqetulla, fëmija, i rrituri, ajri i ambientit, ushqimi, qumështi, uji i banjës... Orä i mat të gjitha! Ky termometër dixhital infra të kuqe i shpejtë dhe preciz 5-në-1 konvertohet automatikisht ndërmjet matjes së veshit dhe infra të kuqe me kapakun e sondës magnetike. E bën vërtet të lehtë gjurmimin e temperaturës në shumicën e pjesëve të trupit dhe sipërfaqeve të ndryshme. Dizajni i tij kompakt dhe qesja e tij praktike ju lejojnë ta mbani me lehtësi kudo që të shkoni. Orä është termometri i vetëm që ju nevojitet për të gjithë familjen.

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)