Neubria

Ne jemi Neubria, një markë e suplementëve shëndetësorë e cila u themelua me besimin se mendja dhe trupi janë të lidhura pandashëm. Ne synojmë të krijojmë produkte për njerëzit që dëshirojnë një qasje holistike dhe gjithëpërfshirëse ndaj mirëqenies. Qasja jonë ndryshon sepse produktet tona janë shkencërisht të provuara për të synuar nevojat fizike, mendore dhe emocionale.

Me një theks në kërkime dhe inovacion, ne përpiqemi të edukojmë njerëzit për rëndësinë e kujdesit për mendjen dhe trupin në masë të barabartë.

Në Neubria, ne kujdesemi për ju - fizikisht, mendërisht dhe emocionalisht!